sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Poa place



Yhdeltätoista tavattiin Morris ja lähdettii keskustaan kävelee ja bussiasemalta pienen sekaannuksen jälkeen hypättiin bussiin, joka menisi Poa Placeen. Bussi maksoi 30senttiä! Woop ja ne on näitä pikkubusseja, yritän ottaa kuvan joku päivä :D Paikka jossa jäätiin, olikin melko lähellä koska viime viikon sunnuntaina käytiin kävelemässä ihan tuossa Poa Placen nurkilla. Alle puolen tunnin kävelymatka kämpiltä :). En tiennyt paikasta etukäteen muuta ku että uima-allas pitäis olla! Mut se oliki eläintarha! Sisäänpääsy eläintarhaan makso 4,50e, johon kuului opaskin :) Uimaan pääsi 2e :) Eli vissii vietetään kuivakausi tuolla :D

Apinahäkki



Kaikki eläimet olivat Keniasta, joten vähän rupesi kierroksella jännittämään tuo yöpyminen safarilla :D. Varsinkin kun Keniasta löytyy maailman toiseksi vaarallisin käärmelaji, musta mamba muistaakseni. Kuulemma jos sellanen pistää niin ei tarvi kauaa kuolemaa odotella. Kivakiva.

En tienny, että kilpikonnatkin myrkyllisiä.


Näitähän oon silitelly ennenki, tällä kertaa vaan toi oli villieläin eikä kesytetty :D
Se Black mamba, pelotti vaikka lasi välissä!
Kaikenlaisia heimojen asutuksia oli rakennettu puistoon. Jopa opiskelijapoikamme sanoi, että sukunsa eli tällä tavoin vielä hetki sitten. Ja näitä on vieläkin tuolla!

Näitä toivottavasti Masai Mara safarilla lisää.




Oli melkoisen kokoinen!!
Jännittäis kyl jos toi aita pois tosta! Saa nähdä nähdäänkö näitä villeinä vielä :D.

Puhumattakaan näistä :D

Naarasleijona ;)
Päästiin asiaan :D Sadepilvet näytti uhkaavilta mutta ei onneks satanu! :)
Uima-allas oli ihana ja pääsi vielä lämpimään suihkuunki! Pelättiin mennä bikineissä uima-altaalle, kun paikalliset naiset oli kokouimapuvuissa. Mutta vartija tuli sanomaan, että tää on sit syvä pää uima-altaasta, että varokaa. No saimmekin katseita sitten sen takia, että osasimme uida!! Tämän jälkeen saimmekin seuraa ja meitä pyydettiin opettamaan uintia :DD Hahaha hauskaahan se oli, olispa saanu videolle niiden räpellyksen :D. Yritin sitten opettaa aikuisia ihmisiä uimaan sammakkoa ja selkää ja kellumista :D.

Perus katukuvaa :)
Bussi sisältä :D

Iltapäivällä päätettiin leipoa sämpylöitä ja koko iltapäivähän siihen meni, kun pitää keittää vettä hiivaa varten ja sitten odottaa että se jäähtyy :D meillä ei siis ollut enää juomavettä, ja suunnitelmana olikin että keitetään vettä ja sitte vielä suodatetaan sitä ja pullotetaan, koska joudutaan hakee 10litran pönikkää melko usein. Noh afrikkalaiseksi siinä itsensä tuntee, ja matkaa on kuitenkin se alle kilometri kauppaan. Harmi vaan, että tänään kun sitten maistoin tuota vettä niin hirveän makuistahan se oli :(. Elikkä veden kantaminen jatkuu.. Voisi muutenkin kirjoittaa kokonaisen blogitekstin aiheesta puhdas, lämmin vesi. Ei sitä tajuakkaan kuinka tärkeää se on! Pyykit, ruoka, suihku...ymsymsyms... Eli onnellisia saadaan olla Suomen maassa, että o puhdas ja kuumaa vettä tarjolla aina!
Suppilon marika väänsi jesarista ja suodattimena keittiöpaperia :D

Eilen llalla sitten juotiin vähän viiniä ja lähdettiin lääkärin ja hänen kuskinsa kanssa klubille. Sähkötkin meni pari kertaa puoleksi tunniksi pois päältä ja piemä oli ehtinyt jo, oli aikas jännittävää :D. Lääkäri oli jo alkuillasta aika humalassa, ja samalla aika raskasta seuraa :D. Onneks hänen kuski oli tosi mukava! :) Kun lähdettiin, ei ymmärretty miksi lääkäri olisi halunnut ajaa eikä tämä kuski. Pistettiin vastaan, että humalaisen kyytiin ei kyllä nousta. Unohdin ottaa kuvia klubin sisältä, ja ulkootakin kuvat aika hämäriä. Mulla oli tosi kiva ilta ja ihana huomata, että melkein samanlainen meininki kuin Suomessa! Ja mikä parasta, nähtiin kolme tanskalaista vapaaehtoistyöntekijää baarissa ja käytiin tutustumassa niihin! He olivat tosi mukavia ja vaihdettiin kaikki numerotkin, mut hitsit kun mentiin ristiin yhdes vaihees ja sit tytöt haluskin jo kotiin. Noh toivottavasti vielä törmätään! :)


Baarin ulkopuolelta :)




Maksuluukku, aikas jännittävä :D 2e sisälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti