lauantai 6. syyskuuta 2014

Viikonloppu again :)


Lentokentältä

Heips!

Viikonloppu alkoi taas, paremmat fiilikset kun viime viikonloppuna :). Vaikka tänäänkin sai taas nahoissaan tuntee tän afrikkalaisen kulttuurin ja pettymyksen :D.

Harjoittelussa ollaan ihmetelty jo kauan, kun yksi potilas voi toimia vartijana :D ja nyt sillä oli oikein avaimet. Ihmettelen miksi kyseinen potilas edes on osastolla enää. Samoin kuin ihmetystä herättää, että jotkut potilaat saavat tulla pois piha-alueelta ja joitai lyödään takaisinpäin tai heitetään eristyshuoneeseen(selliin) jos yrittävät tulla. Ei pysty ymmärtämään. Olin vähän lopussa jo ja ei napannut mennä potilaiden keskelle, kun ei siellä saa hetken rauhaa. Ja kaikki koskettelevat ja puhuvat 10cm päässä naamasta. Joten menin taas lääkärikierrolle. Oli muutenkin tosi väsyny perjantai multa. Huomaa, että mulle ei sovi tälläinen ma-pe ja sama työaika joka päivä :D. Viikonloppua odotti siis siksikin, ettei tarvi herätä ja saa olla rauhassa :D.

Lääkärinkierrolla tuli taas ilmi niin mielenkiintoisia juttuja ja yritti vaan pitää pokan ja mölyt mahassa. Yksi potilas oli yrittänyt itsemurhaa, mutta lääkärin mielestä kyseessä ei ole masennus. Mitää? Joo onnellinenhan ihminen yrittää itsemurhaa.. Diagnoosit vaihtelevat koko ajan, ja niitä tehdään siinä muutaman hassun lauseen jälkeen. Masentuneilla voi olla myös hallusinaatioita? Woot en oo ikin ainakaa kuullu, enkä kyllä uskokkaa et jos potilaalla on hallusinaatioita että olis pelkkä masennus. Yksi pilvenpolttelija pääsi kotiin ja häneltä sitten tivattiin, että aiotko lopettaa käytön. Hän lupaili kauheasti ettei enää polttele. Mä en olis uskonut. Samalla lääkäri kyseli liian kauaskantoisia tavoitteita, että onko potilas menossa kouluun ja miten aikoo hankkia elantonsa. Sillai et eks tärkein olis, että miten selviää vaikka viikon olematta polttamatta! Noh ei voi mitään, hän pääsi kotiin ja toivon että pysyis järjissää. Potilaan vaimokin oli lähtenyt, kun miehen rahat oli loppu. Eikä hän usko saavansa uutta vaimoa ellei ole rahaa. Monen ongelma on myös, ettei rahat riitä lääkkeisiin ja joutuu aina takaisin osastolle siksi.

Lounasravintolamme

Lounaan jälkeen meidän piti siis mennä hakemaan niitä student passeja, mutta noh arvata saattoi että sehän peruuntui ja siirtyi maanantaihin, don't know why.. :D. Okei hajotti sillä hetkellä taas, mut nyt vaa naurattaa taas. Sama ku piti nähä tä opiskelijapoika, ni sano että on niin huono sää, ettei tänää tehdä mitään. Noh päätin sen jälkeen olla omatoiminen ja sanoa et halutaan huomenna sinne Rift Valleyhyn :D No poikahan nyt juma järjestää meidät sinne huomenna! Kyllä nää sitten saa aikaseks jotain ku vähä persuksille potkii :D. Eli jee päästään huomenna vähän ees jonnekkin! Tarkemmin ottaen ollaan nyt menossa poa placeen. Siellä pitäis päästä uimaan, toivottavasti ei sada!



Milliw tuli iltapäivällä tuomaan ruuat viikonlopuksi ja samalla hän kertoi, että mun pitää muuttaa pois mun huoneesta kun tänne tulee joku jonkun lapsen kanssa et ne tarvii yksityisyyttä! Tästä hieman sitten turhauduin, koska ei olisi enää jäljellä huoneita. Samalla Milliw pyysi mua tulee häneen mukaansa näyttämään meidän ostamamme modeemit. Hänellähän siis on kuitit näistä, ja meidän pitäisi saada rahat takaisin. Noh suurempia kyselemättä lähdin Milliwin mukaan. Tilanne kuitenkin meni niin, että mun olis pitäny jättää modeemit sinne. Mutta viikonloppu olis pitäny olla ilman nettiä. Noh jätin yhden kun Elina ja Marika käyttää samaa tällä hetkellä. Kuitenkin tarvii tuoda taas maanantaina uudestaan modeemit näytille. Hohoijaa. Samalla sitten hieman tuohtuneena tästä huonejutusta pyysin päästä juttelemaan pomolle. Noh ensinnäkin Milliw oli sanonu että huoneeseen tulisi nainen, mutta se olikin mies eikä kait lapsia sittenkään ja että se olisi vaan alle viikon? Mutta siis mun huoneessa on oma vessa ja suihku ja tämä oli se ongelman ydin, ettei mies voi käyttää Marikan ja Elinan kanssa samaa vessaa tai suihkua. Yritin selittää ettei se meitä haittaa. Mutta jokin kulttuurinen ero tässä nyt taisi olla, koska mies ei voi millään käyttää samaa vessaa! No tilanteesta selvittiin niin, että lupasin että tytöt käyttää mun vessaa sit. Se kelpasi ja ei tarvitsekkaan taas raahata tavaroita viikon takia, huh! Mutta että sellasta säätöä taas tänään :D kärsivällisyyttä tarvitaan kyllä paljon täällä, kun ei voi mitenkään ymmärtää näitä välillä.


Ruokalista, joka ei nyt kauheasti ole vaihdellut :D

Kun käveltiin lounaspaikalle selvittämään tätä, kadullamme oli kuollut kissa. En ymmärrä miten, koska tiessä on hidastuspomppuja ja ei tossa voi ajaa kovaa! Kissa rupesi heti haisemaan ja siltä oli silmä pullahtanu ulos.. yök! Ja ketään ei mennyt siivoomaan sitä siitä...

Illalla päätettiin, että nyt lähdetää ettii joku pubi! Mä pyysin meijän lääkärin Marakalalan mukaan, että olis turvallisempaa, ja kyllähän tämä alkoholisti oli valmis lähtemään siltä istumalta :D. Mentiin sitten johki 411 nimiseen paikkaan. Ja siis hiukan pelättiin kun mentiin sisälle niin ihme kohdasta, ettei voinu millään uskoa että sisältä löytyi tosi moderni klubi! No istuskeltiin siellä si pari tuntia ja juotiin muutamat, kalja 1,50e ja viinilasi 2,50e.. Siskon sanoin kuin rahaa laittais pankkii :D. Paikassa oli myös wifi, joten hehe mennään vissiin tänään ainakin uudestaan :D.

En julkaissut tekstiä eilen koska sain Suomesta huonoja uutisia :( Mutta toivotaan parasta että pappa vielä jakselee! <3

Nyt lähdetään kattelee Morrisin kanssa sitä uimapaikkaa! Toivottavasti on hieno :) Täällä on muuten siis sadekausi käynnissä, eli joka päivä sataa! Eilen satoi sitte iltapäivä kolmesta koko ilta. Huomenna lisää kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti