torstai 25. syyskuuta 2014

Hakuna matata!

Sisäänkäynti leikkaussaleihin, näyttää pieneltä, mutta oli iso!
Heippa!

Keskiviikkona oltiin vielä leikkurissa ja mahtia oli! Saatiin nähdä aivo-, välilihan korjaus-, tyrän, pienen vauvan, selkä- ja kohdunleikkauset! Pompittiin siis paikasta toiseen ja yhtäkään leikkausta ei kyllä katsottu alusta loppuun :D Kuvat saavaat taas puhua puolestaan.

Kohdusta löytyi mukavankokoinen kasvain!

Siellä on maha auki! Wuhuu

Pieni kasvain aivoissa...

Hieno panoraamakuva leikkaussalista :D Isoin sali.


Aivot.

Vähän huterat kärryt, joissa steriilit instrumentit :D

Ortopedinen leikkaus käynnissä vastakkaisessa salissa.

Elimiä taas kaapissa :D

Selkäleikkaus.


Illalla opiskelijakamumme, lempinimeltään Allu tuli taas ovelle kolkuttelemaan ja lähdettin pelaamaan jalkapalloa. Menin oikein kunnolla paikallisten poikien/miesten joukkoon pelaamaan ja ne olivat niin ihmeissään kun osasin pelata :D. Mut otettiin peliin oikein kunnolla mukaan ja oli niin mahtia! Henki meinas vaa loppua välillä :D

Illalla oli treffit skypessä pitkäaikaisen heilani kanssa, ja päätettiin että jatketaan elämää erikseen. Ollaan säädetty niin kauan, että nyt on ihan helpottunut olo vaikkakin surullinen. :)

Tänään taas mentiin osastolle ja hyhyi ku taas haisi pahalta :D. Aamupesujen yhteydessä yhdellä vanhalla miehellä oli ollut pissat housuissa varmaan koko yön ja oli omissa vaatteissa. Haju oli niin pistävä, että oli pakko hetkeksi poistua sivuummalle. Ei oo vielä kertaakaan menny noin nokkaan hajut.

Tyrkytin itseni tänään taas haavanhoitoon ja sain hoitaa itekin pari aika komeeta haavaa. :) Muuten olikin tosi matalalla motivaatio harjottelussa. En tiiä miksi, johtuuko siitä, että piti palata leikkurista osastolle :D Noh viikko enää tuolla osastolla ja sit taas vaihtuu! :) Kuvat taas kertovat haavoista enemmän, ja sisko sanoi että pitää varoittaa niin tässä VAROITUS: ei herkkähermoisille :D. Ja hoitajakin sanoi yhdessä vaiheessa mulle potilaan kuullen, että tämä on kuin kauhuelokuvasta..

Tämän sain hoitaa itse ja en tiennyt kun sidoksia availin, että näin syvä haava paljastuisi!
Potilas ollut onnettomuudessa.

Tämä jäi vähän mysteeriksi. Tulehtunut haava? Iho kuoriutui kuin käärmeellä.


Tästä en todellakaan tiedä mikä oli. Elina oli hoitanut samaisen jalan reilu viikko sitten ja nyt oli mennyt puolet syvemmäksi haava! Eipä tullut muuta kuin jotain lihansyöjäbakteereita mieleen.... :D Haavaa hoidetaan viikottain.
Ja sitten oli vielä tätä jotain leukaluu- tai poskisyöpää..

Harjoittelun jälkeen tuli pieni tilanne. Tiistaina pihallemme ilmestyi jokin mies, joka tuli takapihaltamme. Hän kuitenkin jutteli ihan mukavia ja halusi olla kaveri. Ollaan kuitenkin joka päivä nyt hengaamassa jonkun paikallisen kanssa jossain, joten sosiaalisuudesta ei ole puutetta. Valehtilimme miehelle, että ei meillä ole paikallista puhelinnumeroa ja yritettiin vaan päästä tilanteesta pois. Seuraavana päivänä mies tuli taas pihallemme, silloin Elina oli joutunut jo aika törkeästi laittamaan oven kiinni ja valehtelemaan että meillä on kiire. Tänään ovikello soi kahden aikoihin. Ovellamme oli tämä mies ja sitten katumme ja ympäristömme vartija. Vartija kysyi, että onko tää teidän kaveri. Mitäs siinä sitten vastaamaan, kun toinen seisoo vieressä. Noh vartija lähti laittamaan lähiporttia kiinni ja pyysi miestä olemaan pihallamme. Kun vartija oli mennyt kauemmaksi, tämä mies otti ja lähti juoksemaan aivan täysillä karkuun. Vartija perässä, mutta eipä koskaan tavoittanut kaveria. Nyt sitten onki vähän sekavat fiilikset, että oliko tällä miehellä oikeasti mitkä tarkoitukset. Pitää vaan olla entistä enemmän varuillaan ja ovi lukossa koko ajan.

Tälläinenkin kaveri ilmestyi pihallemme :D Ihan sika hyvä kuva, vaikka tollasella ei niin upeella älypuhelimella otettu! :)

Allu tuli sitten parin tunnin päästä ja vartija oli taas myös oven takana, mutta kerrottiin että tää on ihan meijä kaveri :D Allu oli vähän hämillään, mut ei enää kun kerrottiin tapahtuneesta. Lähdettiin keskustaan pelamaan biljardia ja vähän rentoutumaan. Oli kiva ilta :)


Nää paikalliset on ihan törkeen hyviä biljardissakin!!


Huomenna ei mennä harjotteluun, kun on kertynyt taas tunteja tällä viikolla. Mennään aamulla markkinoille, tarviin uusia kenkiä ja noh kaikki on tervetullutta :D. Alkaa vähän kulumaan nuo muutamat paidat kun jo kuukauden päivät on käyttäny ahkerasti :D.

Tekstin otsikkona oli tänään hakuna matata, joka tarkoittaa ei ongelmaa! Vitsit se on kyllä nyt mun motto :DD Mun viikonloppu alkoi nyt, jee! Pitäis nähdä tanskalaiset nyt viikonloppuna, saa nähdä saadaanko sovittua mitään :D Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti