sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Mikä yllätysten viikonloppu! :)

Taidekuvaa pukkaa!
DEAR DIARRHEA!
Olen ollut kanssasi nyt viikon ja pyytäisin ystävällisesti sinua lopettamaan. Otin tänään immodiumia taistellakseni sinut irti minusta. Alan huolestua, jos et nyt lähde pois! Hankaloitat elämääni tällä hetkellä aivan liikaa. Joten olisitko kiltti ja voisimme tehdä eron, lopullisesti? :)
P.S PLEASEEEEEEEEE<3 GO AWAY

Vesiputousselfie!

Ihanan rentouttava viikonloppu takana, vaikkei nyt siltikään yhtään innosta huominen iki-ihana maanantaiaamu :D.

Eilen mentiin sitten tämän sveitsiläistytön Salomen kanssa uimaan yhdelle hotellille keskustaan. Paikka oli mahtava! Oli ihanaa saada valkoihoista seuraa :D Englanti sujuu paljon paremmin kun puhuu niin selkeesti ja, ei myöskään tarvi olla koko ajan äänessä :D

Kelpas loikoilla! :D

Siinä jutustelussa ilmeni, että Salome on asunut lapsena muutaman vuoden Ghanassa, joten ei ole ollut suurta shokkia tulla Keniaan harjotteluun :) Aika jännää! Hän asuu hieman kauempana keskustasta kuin me, mutta hänellä on mahtavat oltavat kuulemma! Hän asuu jonkun rikkaan perheen jossain toisessa talossa kai? Siellä on wifi koko ajan, kaipaisin niin paljon!! Alko tekee mieli muuttaa sinne, kun joudutaan asuu ton psykopaatin kanssa...

Illalla pyysimme sitten Salomea illalliselle ravintola Mamma Miaan, kun oltiin kuultu, että siellä on tosi hyvät pitsat. Hän otti mukaansa myös yhden belgialaisen naisen, joka asuu yhden viikon hänen kanssaan samassa talossa :) Belgialaisen nimi oli ehkä Helen, ja hän on neljättä kertaa Eldoretissä, joten oli tosi kiva kuulla hänen aatteitaan maasta ja nähtävyyksistä ja kaikesta! :)

Salome on blondi ja belgialainen vasemmalla :)

Kun pääsimme Mamma Miaan, niin huomasimmekin, että ravintola oli kiinni ja musiikki soi todella kovaa ja oli paljon valoja :D Elikkä bileet siis. Siinä hetken pohdiskeltuamme päätimme että mennään vaan, että saa sieltä kumminkin jotain ruokaa. Paikka oli vielä tuolloin seiskan aikaan aika tyhjä, mutta porukkaa alkoi koko ajan valua enemmän, varsinkin valkoisia. En ole nähnyt kertaakaan täällä noin montaa valkoista samassa paikassa :D. Oli saksalaisia ja amerikkalaisia ainakin. Bileet olivat puoliksi ulkona ja siellä oli iso nuotioki! Oli todella hieno fiilis, että jes nyt musta tuntuu niin siltä että oon vaihdossa. Samalla myös tajusin, että kyllä tää maa vaan osaa yllättää mua. Ei ikinä voi tietää mitä missäkin on :D. Paikassa oli myös deejiin lisäksi bongorummun soittaja, joka soitti musiikin päälle ja vitsit että oli hienon kuulosta!! En tuu enää ikinä kuulemaan varmaan samanlaista miksausta esim Swedish house mafian don't worry child -biisistä. MAHTAVAA! :) Bileet olivatkin sitten vähän niinkuin reivit :D Kaikilla oli valotikkuja sun muita, ja kasvot maalattu :D






Salome kertoi, että on sunnuntaina menossa katsomaan vesiputouksia tähän melko lähelle. Noh mehän tungettiin mukaan :D Käytiin ekaks syömässä paikallisessa ravintolassa vuohenlihaa grillattuna. Mä en oikein pitänyt, oli vähän savun makua lihassa ja muutenkin vähän heikko olo eilisillan jälkeen :D.

Ja kaikki syötiin käsin :D

Sitten lähdimme kohti vesiputouksia Salomen kahden tuttavan kanssa harjoittelusta. Meitä oli siis kuusi, eli toivottiin ettei poliisit pysäytä :D. Vesiputouspaikka oli henkeäsalpaava! Oon ennen nähnyt vesiputouksia, joissa putous päättyy jokeen ja ainoastaan alhaalta päin. Nyt vesiputous päättyi kiviin ja pystyi näkemään kuinka pelottavan paljon voimaa vedessä oli. Vesiputousta pääsi myös tarkastelemaan ylhäältä ja alhaalta ja joka paikasta ja todella läheltä :D Tietenkin pientä kiipeämistä taas vaati ja vaarallisia hetkiä :D. Kuvat saavat puhua puolestaan.

Paikan nimi jäi nyt vähän epäselväksi.. :D


Tuolla oli todella kuumankostea ilma!

Siitä se lähtee, ja mitkä maisemat!

Joskus jännittää täällä...

Yläjuoksulta.

Jos lauta pettää, tervemenoa vesiputoukseen!



Oon tullut vanhaksi, koska korkeat paikat ovat alkaneet jännittää aika paljonkin :D

Tuolla oikealla alhaalla oltiin ekaks kattoo.





Päivän jengi! Mukavata porukkaa :)
Onko noi liaaneja!! wow

Tässä kuvassa jotenkin tiivistyy tää tunnelma täällä. Jätkä otti kengät pois ja viilentää
 jalkoja vedessä ja ottaa päikkärit kovaa rosoista kalliota vasten :D Hakuna matata!

Toinen pienempi vesiputous.
Meillä ollaan enää tasan kuusi viikkoa täällä, tuli paniikki, että ehditäänhän käymään kaikkialla ja nyt jumanklavi nautinautinauti!! Oon pian Suomessa, ennen kuin huomaankaan ympärillä on pimeää, sateista, stressaavia ihmisiä, koulujuttuja, töitä ymsymsyms. Nyt kaikki irti tästä! :)

Oonko nörtti ja sain videon tänne :D Jaaha ääni puuttuu, se tärkein mut waeva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti