tiistai 14. lokakuuta 2014

Rullaati rullaati



Oon ollu tosi väsyny pari päivää ja vähän ketuttanu, enkä vaan yksinkertaisesti löydä syytä :D Onhan tää tosi kuluttavaa, että on harjottelussa, ja koko ajan kääntää itelleen et ymmärtää. Sama kans kun on vapaalla niin, ei oo nyt ollu iltoja ilman seuraa paikallisista :D Kuvioon kun lisää vielä nämä stressitekijät kotoota ja tän vattataudin ni paketti on aika ready. Pitäis vaan osata rentoutua jotenki, noh en oo kyllä liikkunutkaa kauheesti, koska ollu sen verran heikko olo. Että tänään taas pitkästä aikaa tein treenin ja nyt tuntuu jo heti paremmalta :) Kunhan maha ei vaan aloittaisi möyrimistä...

Siivousmoppeja :D
Harjottelussa ei paljoa tapahdu päivien aikana, eikä kuvattavaakaan ole oikein. Tästä syystä jopa siivousmopit pääsevät blogiin :D Harmittaa, että kaikilla on alkoholismi, eikä oikeastaan yhtäkään huumeiden käyttäjää. Niistä kun olen kiinnostunut :D Ja alkoholismia oon kuitenkin nähny ja hoitanut, oli tietenkin yllätys että täällä on alkoholismia ja jopa aika kovassa kasvussa. Harmittaa myös, että tänään kysyimme kun oli yksilöterapia käynnissä, että voidaanko osallistua niin ei, koska se on niin henkilökohtaista ja luottamuksellista. Mä olin odottanu eniten tältä harjottelulta just huumeidenkäyttäjiä ja yksilöterapiaa! Mä en ihan hyväksynyt tätä vastausta, mutta pakko kai.

Jepjep do not disturb...

Ollaan nyt saatu ainakin osallistua lääkkeidenjakoon jopa niin paljon, että suoritetaan itseasiassa se kokonaan itse :) Tehtiin myös se meidän tyylillämme, että oikeasti pysyttiin perässä mitä lääkettä kenellekkin yms. Ja sanottiin myös hoitajalle, joka merkkasi papereihin lääkkeitä, että jos tuli virhe! :) Ennen ei ole oikein uskaltanut, koska lääkkeidenjako muilla osastoilla on ollut sellaista säätöä, että ei ole ollut varma tapahtuiko virhettä eikä viitsi turhaan lähteä pätemään.

ADA ulkoa
Eilen oli taas vuorossa hengellinen hetki, ja sanoin sitten ekaksi, että käykö jos vaan kuunnellaan ja huh se oli okei :) Yksi asiakas pääsi eilen kotiin, ja tämä hetki pidettiin hänelle rohkaisuna ja jokainen sai sanoa jotai rohkaisevia sanoja hänelle.

Ei tuo aikataulu pidä paikkaansa tuolla, vaikka hienonnäköinen olikin. Ei kyllä yllättänyt kauheasti :D Hengellisen jälkeen piti olla ryhmä ja/tai yksilöterapiaa, mutta olikin AA-kokous :D Oli kyllä tosi mielenkiintoista! Kokouksenpitäjä oli taas myös alkoholisti ja puhui marihuanan ja alkoholin eroista ja mua vähä nauratti. Alkoholi tekee happy ja marihuana calm :D


Salome pyysi meitä eilen illalla tuliaiskauppaan ja ei vitsit ku teki mieli ostaa kaikkea! Seuraamme saimme myös yhden hollantilaisen lääkäriopiskelijatytön :) On niiin kiva tutustua muihin vaihto-oppilaihin! Eilen katoin niiin hyvän leffan. The fault in our stars. Todella surullinen, mut hyvä ja koskettava. Kannattaa kattoa!

Kauppa oli taas niin jännässä paikassa, ettei ikinä oltais ite löydetty :D

Tänään yks sano harjottelussa, että mun etunimi on muslimilainen :D Kivakiva...

Mentiin tänään myös tekemään pidempi päivä, jotta saatais perjantai vapaaksi :) Mä oikeesti nukahtelen tuolla, tosi noloa! Mut ku tänään oli esim lääkärinkierto niin ni ne puhus taas swahilia niin eipä sitä kauaa jaksa seurata.... Osastolle tuli yksi uusi asiakas, ja hänet oli pistänyt pomo kuntoutukseen. On juonut viimiset kymmenen vuotta ja tänään aamulla oli vielä ottanu yhden kaljan. Saas nähdä minkälaisis tärinöissä huomenna. Haastatellessa uutta potilasta lääkäri testasi laskutaitoa ja pyysi asiakkaan sanomaan nimensä väärinpäin ja eihän se ihan putkeen mennyt. :D

Paikallisia "AUDIT" -testejä

Mun tukka kasvaa täällä aivan järkyttävää vauhtia ja tänään taas värjättiin tukka, radiant copper, väri oli vaaleanliilaa hmmmmmmmmmm xD Ja eiiii ooon niiin tyhmä!! Joka tiistai täältä menee siis sähköt noin tunniksi ja oon nyt sit tää väri pääs ja en tajunnu ettei tuu lämmintä vettä sit ku sähköt menee!! Eiiiiiii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti