sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Mount Elgon

Mahtava viikonloppu takana!! Siitä kuuluu iso kiitos seuralle Salomelle, Jostalle, Elinalle ja Marikalle sekä mahtavalle kuskille ja oppaalle! :)

Näin iloinen viikonloppu takana! Oli vähän bumbyroad taas :D

Perjantai vietettiin vielä Eldoretissä ja käytiin aamulla markkinoilla ja löysin niiiiiin hienot korkokengät!! :) Ehkä Kenian hienoimmat... xD Mut löyty sieltä tuliaisia siskolle ja äitillekkin ;) Perjantai-iltana käytiin sitten pitsalla ja rentouduttiin vaan :)

Saldo markkinoilta, ja noi korkkarit!!!! loweee<33
Tytöillä ei ollut sadetakkeja, joten luovuus kunniaan ja muovipussit ja jesari käyttöön! :D

Lauantaiaamuna oli lähtö kohti Mount Elgonia :) Käytiin Kitalessa kaupassa ja syömässä lounas ja sitten saavuttiinkiin luonnonpuistoon. Tällä kertaa saatiin taas opiskelijahinta eli alle 7e per naama jes! Ja bandas eli asuntomme yhden yön 15e per naama :) Kallista oli ainoastaan kuski, reilu 50e per naama.. Mutta hän oli mahtava ja kaikki sujui ongelmitta :)


Majoituksemme, ei paha kun luulin et nukutaan teltassa :D
Lauantaiaamuna lähtöfiilikset ei ollu korkealla, iski jotenkin järkky koti-ikävä aamulla. Siis sellanen oikeesti ikävä ihmisiä. Kuvittelin niitä hetkiä, kun pääsee halamaan perhettä ja ystäviä ja sitä vesiputouksen määrää kyynelkanavista!! :D Odotan aivan älyttömästi, että näkee kaikki rakkaat<3.

Kuitenkin fiilis siitä nousi koko ajan, ehkä Salomen ja Jostan ansiosta. Molemmat niin mukavia ja ah niin kivaa hengailla muiden ihmisten kanssa, jotka aattelee aika samanlai asioista!

Kavereita riitti pihapiirissä, jotai waterpuggei??, seeproi ja apinoita :D
Kun päästiin majoituksellemme satoi vettä ja sähköt ei toiminu, mutta mitä sitä turhaan valittamaan! :D Lähdettiin katsomaan yhtä luolaa ja vesisadekin loppui, mahtavaa oli! Paitsi lepakot olivat järkky pelottavia ja kun vielä tietää, että ne levittää sitä ebolan kaltaista tautia. Yks lepakko oli 10cm päässä mun päästä kun nostin pään ylös!! Olin huppu koko ajan päässä xD Tässä kuvia ekasta luolasta.



Kuollu lepakko.

Jokin erikoisuus tässä kivessä oli, kai se hohti tuolla ja kimalsi. :D 

Ja siittä vaan eteenpäin vielä! Lepakot vaan liitelee pään yläpuolella ja pitää ininää ja niiden pissa haisee!

Opas sano, että tuo seitti on kiveä.

Siellä se luolansuu näkyy! Mun kamerassa oli jotai bubbleja ja haamuja :D

WHAT A WONDERLAND!! Ihan uskomattoman kaunista.

Sinne alas ja sisälle!

Lisää tätä ihmemaata!

Sademetsää.
Illalla otettiin vaan rennosti ja tehtiin ruokaa :) Sitten nuotioon tuli ja istuskeltiin varmaan yli kolme tuntia siinä ja juteltiin niitä näitä(heh miehistä), kuunneltiin kaikkia ihania lauluja, juotiin vähän viiniä sekä katseltiin tähtitaivasta, joka oli aivan MIELETÖN!! Näin jopa tähdenlennon! Mikä ihana ilta :) ah!

Tuun toivottavasti muistamaan tän illan pitkään! :)<3

Sai melkein kymmenen tunnin unet, harmi vaan, että tuolla oli todella kylmä yöllä niin joutui kylmyyteen heräilemään välillä. Heh en ois uskonu tuntevani kylmää tällä reissulla, haloo oon sentään Afrikassa :D. Mutta muuten yö meni hyvin ja aamu alkoi mahtavasti eläimiä ihmetellessä :)

Apinat ihmetteli meijän nuotiota aamulla :D

Päivän agendana oli kiivetä tuonne! Jaiks.


Aamupala ulkona lokakuussa, outoa :D

Heitettiin apinoille hedelmien kuoria ja maistui hyvin, toi yks vaan söi kaiken eikä antanu muille :D


Hetkeksi kun oltiin poissa pöydän vierestä yksi apina tuli ja ryöväsi kokonaisen leipäpussin!! :D

Kertokaa joku mikä tää eläin on?? :D

Aamupalan jälkeen agendana oli siis lähteä kiipeämään huipulle. Ensin käytiin kuitenkin yhdessä luolassa, joka ei ollut yhtä syvä kuin eilinen, mutta paratiisimainen sisäänkäynti siinäkin!

Siellä se näkyy!

Aina ei ole helppokulkuisia reittejä, tai no ikinä xD

Siinä sitä maapallon kauneutta.


Tuon syvempi tämä luola ei ollut.




Pahoittelut kuvanpaljoudesta, mutta tosiaan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa sekä tämä viikonloppu oli nautiskelua ja kaikki meni putkeen ja jos kirjottaisin, se olisi vaan pelkkää ihkutusta! :D

Perus Keniaa :D Tielle oli kaatunu puu tai jotain ja kukaan ei tiennyt siitä ja auton piti lähteä toista kautta ja me lähdettin kävellen muutama kilsa. Auto kuitenkin jäi mutaan kiinni kun kääntyili, tuli siinä sitten vähä alkulämpöä :D
Käppäilyä sademetsän siimeksessä, apinoita vilisi! :D

Sitten vihdoin lähestyttiin huippua ja kyllä sitä alhaalla mietti, että ei juma miten mä tonne ylös pääsen! Oltiin siis 2563 metrissä ja tuolla toi ilma on jopa Eldoretissa niin ohutta? onks se oikea sana, mutta siis että on tosi vaikea hengittää kun vähääkään urheilee, puhumattakaan sitten kun lähtee ylämäkeen tallustaa! Viiden metrin nousun jälkeen on jo hengästynyt, ja nyt kun kiivettiin joku 200-300 metriä niin oli kova treeni!! Mutta kun pääsi ylös, näky oli henkeäsalpaava! ehehehe mikä aasinsilta ;D


Auto näkyy ihan pienenä valkoisena pilkkuna keskellä! :D

Woop! Mä tein sen! Ja olin ekaa kertaa elämässäni näin korkealla :)

Mä en uskaltanu mennä reunalle :D

Selfie koko poppoosta miinus kuski! :)


Salome ja opas.

Kaikki turvallisesti ja voittajina alhaalla, näyttää paljon enemmältä alhaalta kuin vain 300 metriä!
 Mahtava viikonloppu takana! Ja hehe huomenna täällä on pyhäpäivä, muistetaan ja kunnioitetaan jotain Kenian sankareita? Mutta siis vapaapäivä jee ja mennään vähä uiskentelee :) Toivottavasti on hyvä ilma! :) Paluumatkalta vielä pari kuvaa :)

Lapset aina huutaa ja vilkuttelee musugiii!! Niin söpöjä :) Nyt annettiin noille
maalaislapsille meidän sipsit ja voi sitä ilon määrä :))

Onhan ne leikit mudan keskelläkin :D Tää kylä oli jotenkin likaisin ja vaikutti todelal köyhältä.
Talot olivat pelkkää peltiä ja ihmisillä likaiset ja rikkinäiset vaatteet..

Oli hyvä tuuletella vähän jalkoja matkalla ;D

Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti