sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lake Bogoria ja Lake Baringo


Perjantaina harjottelussa oli taas perus tylsää, mutta luultiin että henkilökunta ja asiakkaat  suunnitelivat jotain meille, koska vimppa päivä. He pyysivät meitä rukoushetken jälkeen poistumaan huoneesta, mutta selvisikin että 53-vuotias nainen oli tuonut purutupakkaa ja jotain kristallilta näyttävää huumetta!! En voinut uskoa :DD Kiva, että jännin asia koko harjottelussa tapahtui vikana päivänä, ja se jäi mysteeriksi miksi meiltä yritettiin tämä salata....

??

Laitoin perjantaina postia Suomeen, vähän jännittää koska saapuvat Suomeen, josko koskaan :D
Perjantaina otettiin vaan rennosti ja katottiin Magic Mike, en muistanutkaan kuinka paska leffa olikaan :D Noh saipahan vähän silmänruokaa ;D

Lauantaina aamulla oli kasilta lähtö. Mua jännitti ihan hirveästi, miten tulen kestämään päivän koska Suomessa kello yksi alkoi pappan hautajaiset. Ensimmäinen murtuminen sitten tapahtui jo bussissa. Onneksi sain olla yksin takana. Lähetin parit viestit Suomeen ja keräsin taas itseni. Onneksi ei olla enää Salomen sanoin "huonojen kokemusten magneetteja" vaan kaikki menee kuin tanssien. Jos olisi ollut viikonloppuna vastoinkäymisiä, en tiedä miten olisin jaksanut.

Rift Valleyn komeutta. Toi on siis kahden tollasen ison vuorijanan välissä menevä vuono :D
Ja muuttuu kuulemma koko ajan. 

Nähtiin jopa menomatkalla jo tosi paljon kaikkea! Ohitettiin taas se kylä, missä käytiin kerran katselemassa itse Rift Valleyta, joka on kuuluisa urheilijoistaan. Nyt nähtiinkin paljon porukkaa juoksemassa tien vieressä, koska oli aamu, ja ei luoja kuinka kovin ne juoksivat!! Ja vielä koska tuo paikka on todella korkealla, veikkaan että mä hengästyisin kävelystä.. :D

Pikkasen komee vesiputous!

Pysähdyttiin yhden joen varteen, jossa oli tapahtunut jotain eroosiota? Joki oli todella jyrkkäreunainen, ja hieno paikka!

Siinä sitä eroosiota jos näkee.

Meillä on kyllä nyt niin hyvä poppoo kasassa! <3

Katselin hieman kauhuissani kun jätkä veti paidan pois ja hyppäsi jokeen!!  Tiputus oli ainakin kymmenen metriä!
Joki oli vissiinkin sitten syvä ja poika selvisi hengissä :D Hulluja sanon mä! :D

Meil oli oikee kattoluukku! Kunnon safariauto ;)

Suunnattiin yhdelle hotellille lounaalle ja kello alkoi olemaan yksi. Päätin, että meen yksikseni hetkeksi istumaan, pitämään hiljaisen hetken ja "osallistun" näin hautajaisiin. Iida sanoi ihanasti, että pappa on jopa ehkä lähempänä taivaalla mua täällä Afrikassa kuin Suomessa. Salome ja Josta olivat koko viikonlopun niin ihania ja kyselivät aina mikä fiilis ja halailivat! :) Auttoi aika paljon.

Sitten suunnattiin Lake Bogoriaan. Kuvat puhuvat puolestaan. Olkaapa hyvä.


Flamingomeri!!

Strutsihan se siinä! 

Lisää flamigoja. Pahoittelut etten saanu parempia tai lähempää kuvia!

Geysirejä!! Ei ihan sellaisia, mitä odotin mut wou! Koko toi ranta oli täynnä tollasia
isompia ja pienempiä geysirejä.
Vesi siis kiehui oikein ja paikalliset keitti kanamunia niissä! :D
Rift Valleyssä on todella paljon aktiivista toimintaa, ja sen takia muuttuu joka päivä vähän. 

Tielle osui kilppari, ja meijän kuski sitten näytti että niiden päällä voi istua,
"ne on kuin kiviä" :DD
Ajoimme vielä Lake Baringoon, koska majoituksemme oli siellä. Hieno paikka oli, ja lodge oli suoraan järven rannalla! Illallisemme oli buffee ja nam mitä ruokia! :)

Tyhmät selfiet jatkuvat part miljoona :D

Aamulla kello soi 5.40, koska suunnitelmissa oli mennä katsomaan järvelle auringonnousua! Hienoa olikin. Järvi oli laajentunut kolmen vuoden sisällä niin paljon, että talot ja puut ovat vedessä. Näytti aika jännältä! Syynä tähän oli suuret sademäärät ja ilmastonmuutos, tai niin ymmärsin :D Nähtiin järvellä paljon erilaisia lintuja, isoja ja pieniä, virtahepoja ja krokotiilejä! En tiennyt, että virtahevot ovat villieläimistä vaarallisimpia, koska tappavat ihmisiä eniten! Oltiin noin parinkymmenen metrin päästä ja ne sukelteli välillä ni pikkasen meinas pisu tulla housuun. Normaali uros painaa sellann kevyt 3000kiloa! Harmi, että tosiaan otan kaikki kuvat mun kännykällä ja hipot olivat vedessä, niin en saanut niin hyviä kuvia :(. Krokotiilejä päästiin katsomaan ihan metrin päästä! Tän järven krokot ovat kuulemma vaarattomia ja pieniä. En mä tiedä onko alle neljä metrinen niin kauhean pikkuinen, mutta kuulemma yhdeksänmetrisiin verrattuna... Innolla odottelen Maasai Maraa -retkeä :D Kuvia var så god!

Klo 6.15 ei kyllä tee pahaa herätä täällä aikaisin ja ei oo hetkeen ollu noin ihanaa sunnuntaiaamua :)

WAU! Oon ylpee mun kännykän kamerasta ;)



Vanha käärmeparkki!

Mystinen varjo seinässä :o


Nähtiin kuinka kotka pyydystää!

Siellä se hippo on "terdellä".

Paikalliset kalastajapojat. Mä en ihan uskaltais suppailla krokojen ja hippojen joukos omatekoisella lautalla.

Chillaxing! Niinku meijä kuski sanoo chillaa+relax :D

Hui!

Meijä lodge!

Veneretken jälkeen sai ottaa vähän brunaa!

Syötiin vielä lounas hotskussa buffettyyliin ja oi että! :) Sitten otimme suunnaksi käärmepuiston.... Mä en ollu ihan niin innoissaan. En kauheasti kuviakaan ottanut, en vaan halua noista muistoja!! Noi hullut piti niitä kaulallaan ja silitteli! Yök.


Paluumatkalla ostettiin pari kiloa passionhedelmiä! Pari eukkoo makso :D

Paikalliset ihmettelevät mzungeja! :D

Koko viikonloppu taas meni mainiosti. Ehkä meidän onni on oikeesti kääntymässä, noh on ainakin tarinoita kerrottavana! :D Huomenna alkaa Rehema, toivon niin että siellä on mukavaa! :) Enää kolme viikkoa Eldoretissä apua! Oon nyt niin onnellinen taas täällä ja kiitollinen tästä, että Suomeen paluu alkaa ahistaa :S :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti