torstai 23. lokakuuta 2014

Ny o hyvä fiilis! :)

Paistaa se aurinko risukasaanki, mut hähää nyt onki ruusuja!! :))
 Heippa!

Nyt on mahtava kämppä ja ei tarvi kattella sitä ääliötä! On wifi, leivänpaahdin, vedenkeitin, piha-aluetta jossa makoilla auringossa, pesukone ja mukavat kämppikset!!

Elikkä siis asutaan nyt rikkaan perheen luona, joilla on aidattu(muurit) takapiha ja siellä päätalo ja kämppiä motelli tyylisesti. Salome asuu päätalossa ja me kaikki kolme omissa huoneissa omilla sisäänkäynneillä! :)

Perheen päätalo.

Ja siellä näkyy meidän kämpän katto ja tosta portista pääsee meijän pihalle :)

Tossa on päätalo, jossa keittiö ja olkkari. Oikealla näkyy mun ovi ja ikkuna.

Tiistaina kun sitten ilmoitettiin tälle entisen talon johtajalle, että tehtiin päätös että muutetaan pois. Hän sitten meni vähän paniikkiin ja oli taas sellasta säätöä huhuhu :D Vaikka itse sanoi, että muuttakaa pois vaa! Ei vissii uskonut, et oltiin oikeasti tosissamme. Ja luulis, että olis käyttäytyny meit kohtaa vähän erilailla jos ei olis halunnu et lähdetään. Mutta muuten muutto meni kyllä ihmeen hyvin! Siis ettei tullut ongelmia, ja se on harvinaista täällä :D Ja sekin, että kaikki kävi nopeasti, hyvähyvä :)

Motellimainen ratkaisu.

Mun sisäänkäynti. :)
Oli parin kuukauden vuokranmaksuaika :DD Mitäs nyt muutama kymppitonni ;)

Harjoittelusta ei ole paljoa kerrottavaa. Eilen oli ihan peruspäivä; lääkkeidenjako, hengellinen hetki ja kävely. Meidän piti pitää esitelmä suomalaisista kuntoutuspaikoista, mutta ei jäänytkään aikaa. Ja sitäpaitsi eilen päivä alkoi 50minuuttia myöhemmin kuin työaika alkaa :D Ja sitten kun asiasta seuraavaan siirtyminen vie ainakin puoli tuntia :D "Afrikassa ei ole mihinkään kiire". 

Tyopaikan vessa :D

Hahha jos näätte lukea! Siinä ohjeita vanhemmille, mistä tietää että nuori käyttää huumeita :D
T-paitoja, tarroja joissa hampun lehti tai Bob Marley tai punaisen, keltaisen ja vihreän värejä :DD

Tänään sitten oli vielä tylsempi päivä harjoittelussa :D Ei tehty mitään muuta kuin pidetty esitelmä ja sitten keskusteltiin siitä. Otettiin reilu tunti aurinkoa osaston etupihalla ja mä paloin taas!!! Eiiiii. Miten voi että kun katonkin aurinkoon päin ni mun nenä on jo tulipunanen :((

Tänään mentiin siis syömään lounasta Salomen ja Jostan kantapaikkaan ja harmiksemme ruoka oli kyllä mauttomampaa kuin aiemmassa lounaspaikassamme. Mutta halvempi! :) 

Oli muuten näin kiva tervetuliasylläri keittiön pöydällä! :))

Salome ja Josta ovat ryhtyneet täällä tekemään vähän tuollaista vapaaehtoisjuttua harjoittelun lisäksi. He siis saivat tietoonsa, että täällä on paljon hylättyjä lapsia sairaalassa. He ostavat niille vaatteita ja vaippoja ja kaikkea mitä nyt vaan voisi tarvita. Aion antaa pienen lahjoituksen kanssa tai sitten käyn ite ostamassa kans jotain :) Mutta niin tänään päästiin sitten katsomaan näitä pienimpiä lapsukaisia, vauvoja. Tosi surullisia tarinoita oli takana. Yksi oli jätetty käytävälle, yksi poliisiasemalle ja yhden äiti oli ollut 12-vuotias! Sitten kun pitelin siinä pientä elämää sylissäni ja mietin että joku on jättäny hänet käytävälle niin tippa kyllä tuli linssiin.

Herkistymiseni näkee ilmeestä :D 

Niin pieni ja viaton ja yksin tässä isossa maailmassa. <3

Oli muuten kans yks iso plussa, että muutettiin tähän. Sain uuden lenkkikaverin! Eilen käytiin kävelemässä Salomen ja Elinan kanssa ja tänään Salome sitten pyysi mua juoksulenkille! Jeeee oli kivaa ja sitten vielä tehtiin vähän lihaskuntoa yhdessä tossa nurtsilla :)

Huomenna vika päivä ADAssa ja ensi viikolla naisten kirralle Rehemaan, jossa kanssa lapsia <33 Toivottavast on kivempi paikka kuin Kilimanjaro :) Viikonloppuna Lake Bogoriaan ja Baringoon kattelee taas luontoa ja eläimiä ja kaikkea :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti