tiistai 21. lokakuuta 2014

Muutto!

Elikkä hermot meni lopullisesti tänään ja muutetaan Salomen kanssa samaan guest houseen huomenna, jeee! :)

Eilen oli siis vielä vapaapäivä ja suunnitelmissa oli mennä ottaa arskaa, mut taivas olikin täysin pilvinen ja keskipäivällä alkoi satamaan vettä. Emme muuten saaneet ruokaa nyt viikonlopuksi, kolmas kerta ja siis se kuuluu vuokraan. Ja nyt jouduimme ostamaan kolme päivää muuta ruokaa, koska tosiaan lounaspaikka oli myös kiinni eilen. Salome ja Josta olivatkin keskustassa syömässä intialaisessa ravintolassa ja joinattiin sitten heidän seuraan lounaaksi :) Mä olin vähän ennakkoluulone koska en oo muistaakseni ikinä syönyt intialaista sekä pelkäsin, että se on kauheen tulista! Mulle ku jo hesen jalapenot on tarpeeks tulisia... xD Mut toisin kävi en kyllä yhtään muista mitä syötiin, mutta se oli tosi hyvää! Jotain kanaa ja kastiketta sekä valkosipuli naan -leipää :)

Koko poppoolla samat kengät,hihi ihkuu :D<3

Iltapäivällä tultiin meijän kämpille kattoo Leijonakuningas 1! Oltii puhuttu siitä, että kaikki haluu nähdä sen nyt kun on täällä, koska Hells Gaten ympäristö on ideoinut elokuvan maisemia! Myös hakuna matata laulu osui aika hyvin :D Elina heittikin et kun bumba, timon ja simba tallustaa ja lauleskelee sitä niin, että me ollaa noi kolme ku palataan Suomeen. "Hakuna matata sana ihana on, hakuna matata kertoo kohtalon, ei huolen häivää, päivä on huoleton, filosofiaa näin on se vaan, hakuna matata". Tässä videoo jos haluu päästä fiilikseen :D Varsinkin videon vimpat sekunnit!

https://www.youtube.com/watch?v=NPBpns3yXAE


Kävin saattamassa Salomen ja Jostan heidän kämpilleen. Tai no Josta otti pikipikin, eli skootterikyydin kun asuu aika kaukana, mutta Salomen kämpille asti kävelin ja kävimpä sitten oikein kurkkaamassa sisällä! Ja voi että oli mahtia. Kerron ehkä myöhemmin sitten lisää kun ollaan päästy asettumaan. Mut nyt ainakin plussia: PESUKONE, WIFI!!, ei tota sekopäätä alakerrassa viheltelemässä, ei pelkoa että se sekoaa ja satuttaa, aurinkoa voi ottaa koska nurmea riittää, kaikilla oma vessa ja suihku, hieman halvempi. Siinä nyt ainakin muutama tärkein plussa. Miinuksia ainoastaan, että on kauempana keskustasta ja sairaalasta, eikä sisällä lounasta.

Päivittäinen chapati kioski! :D

Tänään mentiin sitten harjoitteluun ja me kaikki oltiin aika motivaatio nollassa :D En tiiä johtuiko neljän päivän vapaista. Harjoittelussa oli kyllä melkoisen tylsä päivä. Lääkkeidenjako tai oikeastaan niiden kirjaaminen oli sekavaa, koska hoitaja merkkasi potilaalle saaduksi sellaisia lääkkeitä, joita ei ollut saanut. Sanoin asiasta, mutta en tiedä eikö kuullut vai välittänyt, mutta ei edes katsonut muhun päin :D Tämä samainen hoitaja on aikaisemminkin saanut huomautuksia, kun merkkailee lääkkeitä miten huvittaa. Sen jälkeen oli "staff debriefing" elikkä siis suomeksi en nyt tähän hätään keksi sanaa, mutta vähän niinku työpalaveri, mutta puhuttiin henkilökohtaisista haasteista. Mä en sitten keksinyt muuta kuin kertoa taas pappasta, koska onhan se mun mielessä joka päivä. Tämän jälkeen käytiin taas jokaisen haasteita läpi ja rohkaistiin. Eli mielestäni tämä oli ryhmäterapiaa, mutta henkilökunnalle :D

Paikallinen ambulanssi!

Olin aamulla lähettänyt viestiä tälle talon johtajalle Dianalle, ja kyselin milloin toi lääkäri lähtee. Ei tullut vastausta, niinkuin ei tullut perjantaiseen viestiini, jossa kysyin missä ruuat. Lounaalla mentiin sitten kysymään kasvotusten. Dianan vastaus olikin sitten melkoisen hyökkäävä ja negatiivinen. Hän oli sitä mieltä nytten, että me olemme tässä se ongelma, että me ei tulla lääkärin kanssa toimeen. Mä menin jopa ihan sanattomaksi, voitteko kuvitella mä. Mutta kyllä hän on kuitenkin jotenkin niin iso ja kovaääninen ja vielä oli ton hullun puolella. Päätös muutosta syntyi sitten siinä. En todellakaan nyt halua jäädä tänne, jos johtajakaan ei ole enää meidän puolella. Kai mä sitten olen niin helevetin vaikea ihminen, että ansaitsin uhkailun kahvikupista.

Sitten samantien vaan viestiä Salomelle, että päästäänkö sinne ja se myöntävä vastaus tuli nopeasti! Kauhee tunnemyräkkä oli päivällä. Samaa aikaa ketutti aivan jäätävästi ja sitten taas oli tosi onnellinen et pääsee eroon tosta hullusta. Siitä sitten keskustaan nostaa vuokrarahoja. Nyt oottelen, että voin soittaa guest housen emännälle, että mihkä aikaa tulee hakemaan meitä ja kamoja :))

Näytti niin pelottavalta taivas tänään iltapäivällä! Muutenki sadekausi näyttää tulleensa takas, nöööyy!

Enää ei tarvitse pelätä missä kunnossa toi kömpii kämpille ja millä mielellä. Enää ei tarvitse kuunnella sen viheltelyä, yksinpuhelua yms muuta outoa melua. Enää ei tarvitse aamulla herätä sen meteliin, kun laittaa musiikit ja bassot täysille. Enää ei tarvii kattoo ton mulkeron naamaaa!! OON NIIN HAPPY!!

Täällä kun tulee sade, niin porukka lähtee juoksemaan. :D Kaikki vaan hävii todella nopeasti.
Tässä suloinen pikkupoika juoksemassa varmaankin isän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti