lauantai 8. marraskuuta 2014

Ruppee lähtö lähestyyy, apuaaa

Naatiskellaan vielä auringosta!! :)

Oivoi kun käy vähiin, enää viikko Eldoretissä ja alkaa tulla paniikki :D Haluan Suomeen, mutta en halua lähteä. Selkeetä, ymmärrätte kuitenkin varmaan. Kaikki asiat pelottavat Suomessa niin paljon, kun joutuu kohtaamaan ja prosessoimaan uudestaan nää menetykset, mitä tapahtu tän aikana. Odotan kuitenkin niin paljon ystäviä, perhettä ja omaa kotia. Nytkin kun katsoo kuvia tältä matkalta, on vaan niin onnellinen, että mitä kaikkea onkaan nähnyt ja kokenut! Onneksi saa vielä viikon tosiaan ressata siellä Mombasan rannalla mojito kädessä näitä asioita :D Ostettiin lennot pari päivää sitten ja majoituskin on kunnossa! 250e makso koko hupi, ei musta kauheasti päästäkseen Intian valtamerelle uimaan ;)

Kävin pyykkihuoneessa, aika kovaa hommaa kun kaikki melkein käsin tehdään!

Oltiin harjoittelussa vaan torstaina ja vaihdoin kakkoskuutioon. Siellä on pelkästään aikuispotilaita. Oli ihan mukava päivä, ja hoitaja otti mut tosi hyvin vastaan. Opiskelija taas ei niin kauhean mukava ollutkaan mulle :D Noi lapset vie aika paljon mun huomiota tuolla nyt, varsinkin tää mun tyttönen. Käy vaan nyt niin paljon sääliksi, että kohta oikeasti otan sen mun mukaan Suomeen! Hän on niin hurmaava, toivottavasti hän pääsee hyvään kotiin. Mutta niin yhdessä vaiheessa, kun tyttö tuli taas luokseni ja pyysi syliin, niin opiskelija tulee tympääntyneenä katsomaan mua ja näyttää, että pitäis vitaaleja ottaa. Yritin vaan heittää läpäksi, että tää tyttö on vaan niin hurmaava ja vie mun huomion, mutta ei pilkahdustakaan ymmärryksestä. En vaan yksinkertaisesti halua torjua tyttöä, on saanut torjuntoja lyhyessä elämässään varmaan jo ihan tarpeeksi. Kysyin myös uudestaan tältä opiskelijalta, että miksi käytät kahta maskia päällekkäin, niin hän vastasi että hajun takia!! Hei sä oot hoitaja, sä totut niihin, älä oo noin itsekäs.

Murtumien hoidossa käytetään painoja..

Vankeja tekemässä erilaisia pihahommia sairaalalla!

Eilen jäätiin siis kämpille tekemään harjotteluhommia ja kouluhommia. Ollaan siis saatu täällä harjoitteluissa pari kirjallista tehtävää, kiva kun Suomessa ei tarvi tehdä muuta ku tavoite ja itsearvioinnit :D. Noh saatiin ne aika hyvin tehtyä ja mentiin sitten uimaan Poa Placeen taas. Oltiin pitkästä aikaa taas sellanen nähtävyyskohde, että alko jopa vähän ahdistamaan. Ekaks pari tyttöä tuli pyytää kuvaan, sitten vähän vanhemmat jätkät, ja koululaiset ja koko loppu uima-allas :D Aidan takana taas koululaiset tuijottivat ja koskettivatkin meitä. Noh onneksi kai siinä tunti saatiin olla rauhassa ennen kuin lähdettiin :D. Illalla mentiin Salomen ja Jostan kanssa syömään pitsat Mamma Miaan ja ah kerrankin sain täällä oikeasti melkein normaalia pitsaa ja sitä valkosipulin määrää<3. Höhöhöööö


Rentouttavaa auringonottoa...

Jostan vanhemmat tulevat saapuvat tänään tänne Eldorettiin, ja mennään kaikki yhdessä lounaalle :) Illalla nautin ehkä pari viinilasia ;).

Eilen illallisella. Pahoittelut kuvanlaatu :D Mun kamera on muuten hyvä, muttei sisätiloissa salamalla :D

Matkustettiin ekaa kertaa pikipikillä täällä! 50centtiä makso ja lepposaa kyytiä ;D

Edelleen mie kaipaisin niitä kommentteja, että ketä käy täällä! Olis tositositosi kiva nähdä :) Ei siis tarvitse laittaa nimeä, mutta että mistä kautta tuntee/tietää mut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti